Nathan old Character (Rain)

Half-Elf

Description:

κάστανα ανοιχτά Μελί μάτια
Καστανά μαλλιά

Bio:

Καλησπέρα Ονομάζομαι Rain,

Μοναχοπαίδι του Rolen και της Sariel
Γεννήθηκα σε ένα χωριό των ξωτικών στο δάσος Wensinfog . Είναι ένα μικρό, ειρηνικό χωριό αποτελούμενό κυρίως από αγρότες . Στη δυτική μεριά του δάσους υπάρχουν χωράφια ενώ στην βόρεια πλευρά υπάρχουν οι καταρράκτες του Rivenclow οπού ο λαός μου πιστεύει ότι κατοικούν νεράιδες και θεότητες .
Όλο το χωριό αποτελείτε από δεντρόσπιτα υπερυψωμένα και ενωμένα μεταξύ τους με αερογέφυρες.

όταν πέφτει η νύχτα στο Wensinfog κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συναντήσει. Μυθικά πλάσματα και μη.
Έτσι τα δεντρόσπιτα παρέχουν την καλύτερη δυνατή κάλυψη.

Από μικρό παιδί με τράβαγε η Μαγεία. Θυμάμαι ακόμα πως προσπαθούσα με της ώρες να κάνω ένα κλαδί να σηκωθεί μόνο του από το έδαφος και στο τέλος τα κατάφερνα. Ήξερα ότι υπήρχε έμφυτο μέσα μου από την ήμερα που γεννήθηκα.

Οι γονείς μου High Elfs και Human , είναι Δρυΐδες. Και πιστεύουν στην δύναμη της φύσης. Εξασκούσαν λοιπόν τα ταλέντα τους θεραπεύοντάς τα πληγωμένα ζώα και φροντίζοντας τα χωράφια. Μου απαγόρευαν να ασχοληθώ με αυτό που τόσο πολύ αγαπούσα. Γιατί πίστευαν ότι τόσο μεγάλη δύναμη σε τραβάει προς την σκοτεινή πλευρά με ανεπανόρθωτες ψυχοσωματικές προεκτάσεις.

Ώσπου μια μέρα και ενώ μαίνονταν μια μεγάλη καταιγίδα, οι δρόμοι μας συναντήθηκαν με τον (Sophier) έναν πανίσχυρο Μάγο που τον γλίτωσα από πνιγμό στους καταρράκτες του Rivenclow.
Αφού ανάρρωσε πλήρως σαν αντάλλαγμα που του έσωσα την ζωή, απρόθυμα στην αρχή και κρυφά από τους γονείς μου ,δέχτηκε να με έχει μαθητή του για να με διδάξει την τέχνη του Sorcerer. Με μεγάλη του έκπληξη ανακάλυψε ότι ήμουν ο μαθητής που πάντα ήθελε να είχε και ότι η συνάντηση μας μόνο τυχαία δεν ήταν . Ξεκίνησε να με βοηθάει στο να κυριαρχώ πάνω σε αυτήν την δύναμη αυτή, κάτι που ήταν το κλειδί για την μετέπειτα εξέλιξη μου.

Δυστυχώς αυτή η χρυσή για μένα εποχή δεν έμελε να κρατήσει για πολύ καιρό. Υπήρχε ένας άλλος σκοτεινός και πανίσχυρος μάγος που άκουγε στο όνομα (Lavawan)Elf που λυμαίνονταν την περιοχή και είχε εμφανιστή πριν 2 περίπου χρόνια καβάλα στον (Ancient Red δράκο) του ζητώντας λίτρα σε χρυσό από το χωριό μας και τα χωριά τις γύρω περιοχής, ως αντάλλαγμα για να μην κάψει και καταστρέψει της σοδειές μας. Οι σοφότεροι του χωριού τότε συμβούλευσαν να μην χυθεί ούτε μια σταγόνα αίμα γιατί φοβήθηκαν ότι τα αντίποινα θα ήταν τρομακτικά αν πολεμούσαμε τον μάγο και θα αφάνιζε ολόκληρη την περιοχή.

Όλα κύλαγαν ομαλά και οι σοδειές της κοιλάδας μαρτυρούσαν ότι θα περνάγαμε έναν πλουσιοπάροχο χειμώνα αφού οι αποθήκες θα ήταν γεμάτες. Εκείνη την ημέρα ο Sophier προφανώς διαισθανόμενος τι θα επακολουθήσει (είχε ταλέντο σε αυτό), με είχε στείλει σε μια αποστολή 2 ημερών να μαζέψω κάποια σπάνια βότανα για να φτιάξουμε ένα δύσκολο φίλτρο.

Γυρνώντας από το ταξίδι μου και μυρίζοντας τον καπνό κατάλαβα ότι κάτι το κακό είχε συμβεί. Κατευθυνόμενος τρέχοντας στα χωράφια όπου ερχόταν ο καπνός, έμελε να δω το πιο τραγικό θέαμα έως τότε. Σε ακτίνα 500 μέτρων υπήρχε μια τεράστια πύρινη σφαίρα που σιγόκαιγε την χαμηλή βλάστηση και στο κέντρο του κύκλου κείτονταν η άψυχη σορός του Sophier.

Είχε προηγηθεί όπως πληροφορήθηκα μια τρομακτική μάχη ανάμεσα στους δύο μάγους ,όταν ο Lavawan δεν έμεινε ικανοποιημένος από το χρυσό που του έδωσε το χωριό και τυφλωμένος από την απληστία ζητούσε και άλλο αλλιώς θα σκότωνε 20 παιδιά που τύχαινε να βοηθούν στα χωράφια εκείνη την στιγμή.

Το χωριό γλίτωσε από την καταστροφική μανία του Lavawan εγκαταλείποντας την περιοχή βαριά πληγωμένος από την μάχη και μέχρι και τώρα πληροφορίες που έχω λένε ότι δεν έχει ξαναεμφανιστεί.
Τσακισμένος από τύψεις που δεν ήμουν εκεί να βοηθήσω τον Δάσκαλο μου και κρατώντας το άψυχο κουφάρι του στα χέρια, ορκίστηκα εκείνη την ημέρα ότι σκοπός της ζωής μου θα ήταν να περιπλανιέμαι για όσα χρόνια χρειαστεί ψάχνοντας τα ίχνη του Lavawan αναζητώντας εκδίκηση και παράλληλα καινούργιο δάσκαλο ώστε να ολοκληρώσω την εκπαίδευση μου και να είμαι προετοιμασμένος.

Δεν με κράταγε τίποτα πια στον τόπο μου μιας και πριν ένα χρόνο είχα αποχαιρετίσει την πιο όμορφη ξωτικίνα της περιοχής (Anastrianna) που ήμασταν μαζί ,όταν έφυγε με την οικογένεια της για την πόλη οπού θα ήταν πιο ασφαλής και υπό την απειλή του μάγου,
αποχαιρέτισα τους παιδικούς φίλους που είχα και τους γονείς μου και ξεκίνησα την αναζήτηση.

Συντετριμμένος από την θλίψη περιφερόμουν σαν ερημίτης μερικά χρόνια χωρίς να θέλω να δω άλλο σκεπτόμενο ον κοντά μου.

Από τότε περιπλανιέμαι περνώντας από χωριά και πόλεις ψάχνοντας μαγικά αντικείμενα και γενικά τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για να δώσω ένα τέλος στην εκδίκηση μου. Παράλληλα βοηθώντας σε διάφορες καταστάσεις για να επιβιώσω αλλά και για να δώσω ένα καλό μάθημα σε επίδοξους κακούς μάγους να καταλάβουνε το “ότι κάνουν έχει και συνέπειες”.

Αν μετά από πολλά χρόνια δεν έχω σημάδια ζωής του Δολοφόνου Θα θέσω ένα τέλος στην αναζήτηση μου και θα εγκατασταθώ σε ένα όμορφο μέρος.

Nathan old Character (Rain)

Forgotten Realms Saga panagiotis_xinos moikanos